Geëxpandeerde kurk

Geëxpandeerde kurk is een uitstekend materiaal voor isolatie. Pro Suber licht je graag voor over de verschillende toepassingsmogelijkheden die dit isolatiemateriaal heeft. En dat zijn er nogal wat. Sterker nog, er is ondertussen amper nog een beter isolatiemateriaal beschikbaar wanneer je denkt aan thermische en akoestische isolatie.

Uitstekend voor zowel thermische als akoestische isolatie

Kurk komt uit de natuur en heeft verschillende eigenschappen die goede isolatie prima mogelijk maken. Geëxpandeerde kurk is dampopen en heeft een sterke vochtregulerende werking. Behalve voor thermische en akoestische doeleinden, kun je geëxpandeerde kurk eveneens inzetten voor decoratieve wanden en zelfs kurkgevels. Deze kurk isolatie vermindert daarnaast ook nog eens de hittestress in gebouwen. Reden temeer om via Pro Suber te kiezen te kiezen voor geëxpandeerde kurk.

De isolerende werking van geëxpandeerde kurk is zeer goed te noemen

De isolerend werking van de kurkplaten is zeer goed te noemen. Bovendien geldt geëxpandeerde kurk als waterbestendig en is het ook nog eens ecologisch verantwoord. Wat zeker ook een voordeel is van deze manier van isoleren is dat het product volledig recyclebaar is.

Geëxpandeerde kruk

Er is amper een betere oplossing denkbaar dan geëxpandeerde kurk

Zeker als je voor de beste oplossing zoekt voor thermische en akoestische isolatie, is er volgens Pro Suber geen betere oplossing dan geëxpandeerde kurk. Je kunt het gemakkelijk plaatsen op wanden en plafonds. Vanwege de kenmerkende eigenschappen is het eveneens een optie om deze kurk buiten toe te passen. Je kunt er dus ook prima daken en zelfs complete gevels mee bekleden. Het tekent de mogelijkheden die kurk isolatie je kan bieden. Kurk blijkt een zeer veelzijdig en volledig te recyclen product, en dat gewoon uit de vrije natuur. Wat wil je eigenlijk nog meer?

Pro Suber wijst je graag op de positieve impact op zowel natuur als milieu

Pro Suber is een groot voorstander van kurk isolatie. Doel van Pro Suber is om de Nederlandse markt te informeren en de vele toepassingsmogelijkheden van geëxpandeerde kurk bekend te maken zowel bij gebruikers, bewoners en vastgoedbezitters. Pro Suber wijst daarbij nadrukkelijk naar de vele toepassingsmogelijkheden en de goede eigenschappen van dit isolatiemateriaal. Daarbij wijst Pro Suber ook graag op de positieve impact op zowel de natuur als het milieu. Daarmee heeft kurk isolatie zoveel voordelen dat het al gek moet lopen wil ook jij niet vallen voor de charmes van dit uitstekend isolatiemateriaal. Zeker als je beseft dat dit isolatiemateriaal ook nog eens aangeboden wordt tegen zeer betaalbare prijzen.