Landkaart van kurk bij de stand van EcobouwNederland bij informatiecentrum duurzaam bouwen te Rotterdam

Een mooi logo met en van het natuurlijke materiaal kurk is mogelijk via kurklogo.nl.
Voor stichting Eco Bouw Nederland is er een landkaart van kurk gemaakt wekje bij de stand rondom het biobased bouwen bij ICDuBo te Rotterdam is te zien. De kaart is bedoeld om aan te geven waar er in Nederland al biobased bouwprojecten zijn. Doordat de kaart van Nederland in kurk is uitgevoerd zijn de biobased projecten makkelijk op te pinnen.
Voor de provincigedeelten is gebruik gemaakt van geagglomereerde kurk welke met CNC-technieken zijn uitgefreesd waarna deze met laserbrand technieken zijn voorzien van de hoofdsteden. Na goed wat ‘puzzelen voor gevorderden’ zijn de delen op de drager gefixeerd. Deze drager bestaat uit Ecoboards welk zijn bekleed met geëxpandeerde kurkplaten.
In één oogopslag dus de verschillende gebruikte kurkmaterialen en technieken welke deze kurkkaart van Nederland vormen. Een mooie stap om heel Nederland aan de kurk te krijgen!

Materiaal: geëxpandeerde kurk & geagglomereerde kurk op Eco-boards
Techniek: zagen CNC-snijden Laserbranden & verlijmen

kurklogo.nl is een initiatief van Pro Suber en wordt i.s.m. Artinato aangeboden.

Meer creatieve kurkidieen via www. kreatief met kurk .nl
Maak een moment om creatief met kurk bezig te zijn! Kijk voor inspiratie op www.kreatiefmetkurk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>