Doelstelling

[vc_row][vc_column width=”1/2″][rev_slider_vc alias=”slider4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Doelstelling

 

De Nederlandse markt informeren over de toepassingsmogelijkheden van geëxpandeerde kurk als isolatie in de bouw. Het besef vergroten wat de voordelen en het belang zijn van hernieuwbare materialen zoals kurk voor gebruikers/bewoners, vastgoedbezitters en verwerkers maar ook voor de lokale economieën en natuur & milieu.

Dit alles om enerzijds de vraag naar kurk te laten toenemen en anderzijds bij te dragen aan meer kurkeiken om het aanbod van dit natuurlijke materiaal met uiteenlopende eigenschappen voor de toekomstige generaties te vergroten.

 

Pro Suber heeft als doel om kurk als (isolatie)materiaal te promoten en daarmee de vraag naar kurk te vergroten.
Vanuit de beredenering dat er door een verhoogde vraag naar kurk meer kurkeiken nodig zijn in de toekomst is een van de doelstellingen van ‘Pro Suber’ om daadwerkelijk meer kurkeiken te plaatsen welke ons in de komende generaties van dit goede materiaal met veelzijdige eigenschappen en toepassingsmogelijkheden kan voorzien. Omdat de  1e oogst , de Vrigin Cork, in het 23e-25e levensjaar van de kurkeik (Quercus Suber) plaatsvindt is het van grootste belang om nù te starten met het toekomstige kurkeikenbos. Doe mee met #hetbosvandetoekomst en haal voor 5 jaar jouw kurkeik in huis en zorg dat dit een sterke boom wordt welke in de volle grond goed gaat gedijen.

meer over #hetbosvandetoekomst

0011_Pro Suber_verspreiding__#hetbosvandetoekomst_1 april_Quercus Suber_Liege_montado_cork oak_insulation_geëxpandeerde kurk isolatie_isoleren met kurk
Meer info rondom het kurkeikenproject via www.hetbosvandetoekomst.nl

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]