Geëxpandeerde kurk productinformatie

Veel plezier met het bekijken van de video’s en ontdek de oorsprong van de geëxpandeerde kurkproducten welke door Pro Suber als één van de biobased materialen word aangeboden. Onder de video’s is ook de kurkproduct-brochure toegevoegd. Deze voorziet van geëxpandeerde kurk productinformatie.

Onderstaand is de video “Dit is kurk” te zien. Deze brengt mooi in beeld hoe de geëxpandeerde kurk bijdraagt aan het behoud en versterken van de kurkbossen. De video is Engelstalig waarbij de keuze is te maken voor de Nederlandse ondertitel dan wel de keuze voor de Engelse ondertitel. Om meer over het productieproces te leren kan er tevens worden gekeken naar de video “Productie van de geëxpandeerde kurk” welke laat zien hoe de geëxpandeerde kurkproducten van Pro Suber tot stand komen. Deze video is in het Portugees met daarbij de keuze voor de Nederlandse dan wel de Engelse ondertitel.


Dit is kurk; van kurkeik tot de geëxpandeerde kurk (NL-subs)

Het productieproces van de geëxpandeerde kurk (NL-subs)

Informatie geëxpandeerde kurk isolatie

Brochure Amorim Cork Insulation (Engelstalig)

In de brochure is momenteel geen informatie betreffende de prijzen per m² en de verpakkingsdetails; kijk voor actuele prijzen bij de prijslijsten of neem contact op voor advies en een offerte op maat. Onderstaand de actuele geëxpandeerde kurk productinformatie. Voor een introductie op de kurkisolatie, gevelkurk kan er contact worden opgenomen voor advies op maat.
This is cork; from the corkoak to the expanded cork material (English-subs)

The production process of manufacturing the expanded cork material
(English-subs)

Information expanded cork insulation

Brochure Amorim Cork Insulation (English)

The brochure contains no information about prices and packaging details for the expanded cork. Check the current price for the different qualities and densities based on the Dutch market. Contact us for the possibilities and the current product price and of course when advice or help is needed regarding the cork products.