kreatiefmetkurk.nl

Kreatiefmetkurk.nl

Kurk is een veelzijdig materiaal en goed te bewerken tot mooie kurkmeubels, gave kurkaccentwanden tot aan kurkgevels van gebouwen. Wanneer je de veelzijdige eigenschappen van kurk leert kennen en daarvan de mogelijkheden kom je al snel tot vele toepassingen en leuke ontwerpen. Dus wat heb jij in gedachte met kurk en hoe ‘kreatiefmetkurk’ ben jij? Gebruik jij de echte kurkenstopper (wijnkurk) of start jij met een massief blok geëxpandeerde dan wel geagglomereerde kurk of juist dunne kurk-op-rol of reststukken van de kurk?! Wat het ook is informeer naar wat jij nodig hebt om je creativiteit om te zetten in jouw meesterwerk!

Op kreatiefmetkurk.nl vindt je inspirerende mogelijkheden en voorbeelden om met de kurk aan de gang te gaan. Tevens kan je via info@prosuber.com contact opnemen hoe je de benodigde kurkmaterialen kunt verkrijgen zodat jij lekker creatief met kurk aan de gang kunt gaan!

kreatiefmetkurk.nl is een initiatief van Pro Suber. Alle in de voorbeelden gebruikte kurk is via Pro Suber geleverd of ter beschikking gesteld. Heb je ook een mooi product of een geweldige creatieve toepassing met de kurk welke je via Pro Suber hebt verkregen? Super en laat het weten via info@prosuber.com !