Kurk prijslijsten

Het overzicht toont de verkoopadviesprijs voor de kurkproducten welke vanuit Pro Suber worden aangeboden. De prijslijsten van de kurk tonen per productsoort de bijbehorende prijs van kurk. Neem contact op voor een offerte op maat.

ISOKURK [ PS-Q1 ]

Geëxpandeerde kurkplaten [ PS-Q1 ] hebben een densiteit van 110-120kg/m³ en zijn bedoeld voor thermische en akoestische isolatie van vloeren, wanden en daken.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm in verschillende dikten vanaf 10mm.


ISOKURK [ PS-Q1R ]

Geëxpandeerde kurkplaten [ PS-Q1R ] hebben een densiteit van 110-120kg/m³ en zijn bedoeld voor thermische en akoestische isolatie van vloeren, wanden en daken.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm en afhankelijk van de dikte een andere ‘werkende-maat’ vanwege het RABAT / Shiplap-systeem welke in de plaat zijn gefreesd. De kurken RABAT / Shiplap platen zijn in verschillende dikten vanaf 40mm te verkrijgen.


HD-140/160-KURK [ PS-Q2 ]

Geëxpandeerde kurkplaten [ PS-Q2 ] hebben een verhoogde densiteit van 140-160kg/m³ en zijn bedoeld voor thermische en akoestische isolatie van vloeren, wanden en daken en kunnen door de zwaardere persing hogere belastingen aan met minder compressie van het kurkmateriaal.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm en zijn in verschillende standaard dikten te verkrijgen. Andere dikten van de HD-140/160 zijn op aanvraag te verkrijgen waarbij ook de mogelijkheid om de verhoogde densiteit kurkplaten met het RABAT / Shiplap-systeem te bestellen.


HD-170/190-KURK [ PS-Q3 ]

Geëxpandeerde kurkplaten [ PS-Q3 ] hebben een verhoogde densiteit van 170-190kg/m³ en zijn bedoeld voor thermische en akoestische isolatie van vloeren, wanden en daken en kunnen vanwege de verhoogde dichtheid hogere belastingen aan met minder compressie van het kurkmateriaal.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm en zijn in verschillende standaard dikten te verkrijgen. Andere dikten van de HD-170/190 zijn op aanvraag te verkrijgen waarbij ook de mogelijkheid om de verhoogde densiteit kurkplaten met het RABAT / Shiplap-systeem te bestellen.


GEVELKURK [ PS-Q4 ]

Geëxpandeerde kurkplaten [ PS-Q4 ] hebben een densiteit van 140-160kg/m³ en zijn bedoeld als decorative plaat tot aan de directe gevelafwerking met thermische en akoestische eigenschappen. De GEVELKURK behoefd minimaal een dikte van 40mm om als waterkerende laag te kunnen dienen.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm en zijn in verschillende dikten vanaf 10mm te verkrijgen.


GEVELKURK [ PS-Q4R ]

Geëxpandeerde kurkplaten [ PS-Q4R ] hebben een densiteit van 140-160kg/m³ en zijn bedoeld als directe gevelafwerking met thermische en akoestische eigenschappen. De GEVELKURK behoefd minimaal een dikte van 40mm om als waterkerende laag te kunnen dienen.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm en afhankelijk van de dikte een andere ‘werkende-maat’ vanwege het RABAT / Shiplap-systeem welke in de plaat zijn gefreesd. De kurken RABAT / Shiplap platen zijn in verschillende dikten vanaf 40mm te verkrijgen.


Kurk op rol [ PS-TCC-01 ]

Er zijn 2 te onderscheiden kurk-op-rol (blondekurk) producten; de isolatiekurk (densiteit ~200-220 kg/m³) en de industriekurk (densiteit ~220-240 kg/m³). De isolatiekurkrollen hebben grotere kurkgranulaatkorrels en worden lichter geperst dan de industriekurkrollen. Beide bestaan uit geagglomereerde kurk: gemalen kurkschors (kurkgranulaat) welke samen met een bindmiddel wordt samengeperst tot een cilinderblok. Vervolgens worden deze kurkcilinders gesneden tot de rollen met dikten vanaf 2mm tot en met 10mm. De kurkcilinder wordt in meerdere kurklagen opgebouwd waardoor de kurkrollen kleurverschillen en structuurverschillen bevatten welke niet ten koste gaan van de werking.
Waar de kurk-op-rol de oorsprong heeft als dempende ondervloer groeit het gebruik van de kurkrollen als wandbekleding / prikbord. Hierbij adviseren we 8mm dikte voor gebruik als prikbord wanneer je de pinner (punaise) geheel in de prikwand wilt. Wanneer er wordt gewerkt met spelden-prikkers is een dikte van minimaal 4mm aan te raden.


ISOKURK houten regels [ PS-QHR ]

De geëxpandeerde kurkplaten met verzonken houten regels [ PS-QHR ] hebben een densiteit van 110-120kg/m³ en zijn bedoeld voor thermische en akoestische isolatie van vloeren, wanden en daken.
De platen zijn voorzien van 2 houten regels welke zorgen voor snellere afbouw en ruimtebesparing in het gehele pakket omdat de regels al in de kurk zijn verzonken.
De platen hebben een afmeting van 500 x 1000mm in 3 verschillende standaard dikten vanaf 40mm. Op bestelling zijn ook afwijkende dikten met de houten regels uit te voeren.


Het overzicht toont de verkoopadviesprijs voor de kurkproducten welke vanuit Pro Suber worden aangeboden. De prijslijsten van de kurk tonen per productsoort de bijbehorende prijs van kurk. Neem contact op voor een offerte op maat.

Prijs geëxpandeerde kurkisolatie-platen (ICB) [Pro Suber Q1] :
Isokurk PS-Q1_prijslijst 2019_Pro Suber

Prijs geëxpandeerde kurkisolatie-platen RABAT/Shiplap (ICB) [Pro Suber Q1R] :
Isokurk RABAT PS-Q1R_prijslijst 2019_Pro Suber

Prijs geëxpandeerde gevelkurk-platen RABAT/Shiplap (FACADE) [Pro Suber Q4R] :
Gevelkurk RABAT PS-Q4R prijslijst 2019_Pro Suber

Prijs kurkisolatie-korrels / kurkgranulaat (geëxpandeerde & gerecycleerde kurk-korrels):
Isokurkkorrels_kurkgranulaat_prijslijst 2019_Pro Suber

Prijs kurk op rol [merk – ISOCOR] :
Isokurkoprol by ISOCOR_prijslijst 2019_Pro Suber

Prijs kurk op rol [label – Pro Suber & TCC] :
Isokurkoprol by PS&TCC_prijslijst 2019_Pro Suber

Prijs Corkwave & Corkwave green [merk – ISOCOR] :
Corkwave & Corkwave-green by ISOCOR_prijslijst 2019_Pro Suber

Bent u een zakelijke klant of heeft u als particulier een project op komst neem dan contact op en ontdek het bijbehorende voordeeltarief op de kurkprijzen.