Isolatie kurk

Isolatie kurk

Je ziet het meer en meer, mensen die kiezen voor isolatie kurk. Heel gek is dat niet, vraag dat maar aan Pro Suber, die je graag deelgenoot maakt van de vele voordelen van isoleren met kurk.

Isolatie kurk

Natuurproduct met sterk isolerende maatregelen

Kurk is een natuurproduct met sterke isolerende maatregelen. Zeker als je isolatie zoekt met een sterke thermische en akoestische werking dan kom je toch al snel uit bij isolatie kurk. Behalve toepassingen op thermisch en akoestisch gebied, is isolatie kurk ook prima als decoratieve accentwand te gebruiken zoals ook gevels steeds vaker aan de orde van de dag zijn. Kurk heeft nog een voordeel. Het kan de zogenaamde hittestress in bepaalde gebouwen sterk verminderen

Dampopen eigenschappen en een sterk vochtregulerende eigenschappen

De best denkbare isolatiekurk is geëxpandeerde kurk, een isolatiemateriaal dat dampopen is en een sterk vochtregulerende werking heeft. Het gaat om een zeer ecologisch product dat ook nog eens volledig recyclebaar is. De isolatieplaten van kurk zijn ook nog eens prima bestand tegen ongedierte en zelfs tegen chemicaliën. Bijkomend voordeel is dat het isoleren van isolatie kurk ook al geen heel groot probleem is. Iedereen kan het, kind kan de was doen.

Positieve impact voor zowel milieu als natuur

Vanwege de sterk isolerende eigenschappen is isolatie kurk ook buiten prima toe te passen. Je kunt er daken mee isoleren zoals dit ook bij gevels het geval is. Het tekent de veelzijdigheid van isolatiemateriaal in de vorm van kurk. Pro Suber verteld Nederland graag meer over de voordelen die isolatie kurk te bieden heeft. Het is de missie van Pro Suber, die gebruikers, bewoners en vastgoedbezitters graag alles vertelt over de voordelen die het gebruik van isolatie kurk met zich meebrengt. Pro Suber kan je ook al alles vertellen over de voordelen die het gebruik van kurk heeft voor milieu en natuur. Mooi is verder dat kurk je tegen zeer betaalbare prijzen aangeboden kan worden. En daarmee is nog maar eens een reden genoemd om ook voor kurk isolatie te kiezen.

Het moge duidelijk zijn, isoleren met geëxpandeerde kurkis echt een aanrader. De voordelen zijn legio en het isolatiemateriaal is zowel binnen als buiten te gebruiken. Als klap op de vuurpijl kan isolatie kurk ook nog eens tegen zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden worden. Wat heb jij je nog meer te wensen als het gaat om isoleren? Niet voor niets zie je dat steeds meer mensen gebruik maken van kurk isolatie. Je weet nu waarom dit het geval is.