Geëxpandeerde kurk zichtbaar op de biobased stand van Achmea Real Estate tijdens PROVADA 2023

Achmea Real Estate heeft tijdens PROVADA gekozen voor een stand welke laat zien waar ze richting de toekomst toe op inzetten; waaronder biobased. Op 13 | 14 | 15 juni is de stand met 16 deelnemende partijen en materialen de ontmoetingsplek van Achmea Real Estate. Op de eerste dag van de provada mochten we een mooie ‘Pitch’ houden vanuit Pro Suber® om de toegepaste geëxpandeerde kurk toe te lichten.  

Materialen in de stand Achmea

Erik Hoebergen en Deborah Meijburg van Five Spices bv hebben de stand ontworpen waarin innovatieve biobased en circulaire materialen goed tot hun recht komen. De PROVADA beurs is nog t/m donderdag 15 juni te bezoeken. Op de stand van Achmea Real Estate vind je de materialen van BlueBlocks ConceptsCLT-S, The Cork Company EXIE NVHerso Circulaire Houtbewerkers Hollands Wol CollectiefInterfaceIsoHemp, MNEXT Anne JansenNPSP Oskam V/FPLECTERE Pro SuberStudio Wae en VanHier.

De pitch rondom kurk, verzorgt door The Cork Company & Pro Suber was ‘natuurlijk en ontspannen’

Super mooi om op deze plek ook de mogelijkheden van het materiaal kurk te laten zien met dank aan Achmea Real Estate, Five spices en alle toegepaste gave materialen welke we nu al tot de beschikking hebben!